Young Living Essential Oils

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, daarom gebruik ik in mijn Lounge ook alleen maar producten van hoogwaardige kwaliteit.

Voor de massages gebruik ik de professionele massage oliën van Young Living. Deze “kant-en-klare” massage oliën, welke voor een specifieke werking zijn samengesteld, bevatten allemaal hoogwaardige basisoliën gecombineerd met essentiële oliën van therapeutische kwaliteit. Wil je geen geurende olie, dan masseer ik met de Young Living plantaardige basisolie V6. En wil je iets geheel anders, dan stel ik zelf een massage olie samen op maat.

Maar de Young Living essentiële oliën hebben ook vele andere toepassingen ter ondersteuning van jouw gezondheid en welzijn. De productenlijn van Young Living, die varieert van oliën en diffusers tot voedingssupplementen en lichaamsverzorging, is ook geschikt voor thuisgebruik.

Wil je meer weten over Young Living? Klik hier om een kijkje te nemen op de voor De Wellness Lounge gepersonaliseerde website van Young Living of vraag mij er persoonlijk naar.