Massages

Je kunt bij mij terecht voor de volgende massages:

Ontspanningsmassage: massage is een combinatie van strijkingen, knedingen en fricties waarbij de circulatie van bloed/lymfe wordt gestimuleerd, spieren worden losgemaakt waardoor het lichaam weer kan ontspannen en het zelfgenezend vermogen weer zijn werk kan doen. Een ontspanningsmassage heeft dus uiteraard een zeer kalmerend effect op de gemoedstoestand.

Hotstone Massage: een massage met afgeronde basaltstenen (vulkanisch) van ongeveer 45 graden Celsius. De hitte en ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Een hotstone massage verlicht spanningen, zorgt voor diepe ontspanning en ontgifting, draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

Bellabaci Cupping Massage: de Bellabaci Cupping Massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie en staat bekend als de best beschikbare deep tissue (bindweefsel) massage. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medische siliconen vacuüm cups. Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen, ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt losgelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze cups worden gebruikt om afvalstoffen in de dieper gelegen spieren en weefsels naar de oppervlakte te halen om deze vervolgens te kunnen afvoeren. Deze behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Goede resultaten bij o.a. pijnbestrijding, verbetering moeizame circulatie (bloed/lymfe) en cellulite.

Yoga Massage: in de Yoga Massage worden yoga, massage, acupressuur en meditatie gecombineerd. Yoga Massage wordt over de kleren heen gegeven. Binnen jouw eigen grenzen worden je ledematen volgens bepaalde yogaposes gestrekt en wordt er op specifieke acupressuurpunten gedrukt. Yoga Massage stimuleert de circulatie van bloed en lymfe wat zorgt voor een verbetering van de afvoer van afvalstoffen, maakt spieren en gewrichten weer soepel door de verschillende rekkingen en strekkingen, maar heeft ook een ontspannende en vitaliserende werking op het lichaam. Zeer geschikt voor mensen die veel met hun lichaam bezig zijn zoals sporters, maar zeker ook voor mensen die een gezonde levensstijl en een gezond lichaam nastreven.

Raindrop Techniek Massage: zie hiervoor de aparte tab op deze website.

Let op: helaas is een massage niet altijd voor iedereen geschikt. Er zal daarom ook altijd vragen worden gesteld over je algehele gezondheid en of je ergens voor onder medische/specialistische behandeling bent of medisch toezicht staat. Dit om te kunnen bepalen of een massage wel mogelijk is of dat er eventuele aanpassingen in de massage nodig zijn.